Meld je nu aan en sport drie maanden voor 99,-

Milon Cirkel

Milon Cirkel is een snelle, eenvoudige en effectieve training. In één van de geautomatiseerde fitness-cirkels train je afwisselend op uithoudingsvermogen en spierkracht, gedurende één minuut per toestel. In slechts vijfendertig minuten heb je er een volledige workout opzitten! Als je twee keer per tien dagen langskomt voor een training, heb je al een grote vooruitgang in je conditie!

  • Effectieve training
  • De weerstand wordt aangepast aan jouw niveau
  • 15x meer resultaat vergeleken met gewone fitness

Met een persoonlijke kaart passen de toestellen zich automatisch aan jouw lichaam aan. Bovendien staat er altijd een coach voor je klaar tijdens de training. Zij zorgen ervoor dat je de juiste bewegingen maakt en je in het juiste tempo traint. Nieuwsgierig of de Milon Cirkel bij jou past? Vraag nu een gratis proefweek aan. We nemen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking!

Hoe gaan we te werk?

1

Screening

We starten met een lichaamsscan. Het innovatieve systeem herkent jouw biometrische kenmerken en past de verschillende apparaten daarop aan. Met deze gegevens én jouw sportieve doelen, maken we een passende workout!

2

Warming-up met Five

Als voorbereiding op de workout, doe je oefeningen met Five-Feet, Five-Fascia Stimuli en Five-Express. Dit verlicht pijnklachten en spierspanning, zodat je efficiënter kan trainen.

3

Milon Cirkel

De traditionele Milon Cirkel bestaat uit twaalf toestellen: zes voor kracht en zes voor uithoudingsvermogen. Onze nieuwe Strenght-Mobility Circle richt zich op kracht en mobiliteit. We brengen verkorte spieren terug op lengte en maken verzwakte spieren sterker.

Stretchen met Five

Werk je veel thuis op een laptop aan de keukentafel? Dan neem je vanzelf een onnatuurlijke houding aan, waardoor je rug-, nek- of gewrichtsklachten kan krijgen. Met de toestellen van Five stretch je je lichaam, waardoor je beweeglijkheid verbetert en je klachten verminderen. De oefeningen van Five doe je na een training op de Milon Cirkel, maar kan je ook combineren met een groepsles zoals Fast-Fit.

Je wordt begeleid door

Harriëtte Foppen

Geertje Bosman

Caitlin Evans

Cody Leeflang

Rinke Dohmen

Xandor van Olderen

Begin vandaag met je gratis proefweek bij Leisure World Fitness

Claim je gratis proefweek