Afvallen

Persoonlijke begeleiding met ons Life Changer Programma

Met persoonlijke begeleiding krijgt jouw lichaam de juiste hoeveelheid goede voedingsmiddelen binnen en een hongergevoel blijft weg. Daarnaast staat er tenminste 3 keer per week intensief sporten op het programma volgens een kort persoonlijk sportprogramma. Je ontwikkelt een fit lichaam, zult gewicht verliezen en jouw vetpercentage zal dalen.

Voedingscoaches

Je hoeft het niet alleen te doen! Je wordt bij dit programma persoonlijk begeleid door één van onze voedingscoaches. Je verandert jouw levenswijze voorgoed en je bent in staat om een gezond voedings- en bewegingspatroon vol te houden en te genieten van het leven!

Het verhaal van Marcel

50 jaar en 100 kilo. Dat is een best confronterende vaststelling waar wat aan gedaan moest worden. Shakes en uithongerprogramma’s is niet waar ik voor wilde gaan, maar gelukkig kwam ik via Leisure World Fitness aan het Life Changer programma. Vanaf een uitgebreide basismeting is er een menu voor mij samengesteld. Met gezonde voeding en twee keer per week sporten zou ik afvallen. De focus voor mij: het verminderen van te veel lichaamsvet wat zich concentreerde rondom de buik. Toegegeven, het was even wennen in het begin. Snelle hap, vaak ook een vette hap, werd vervangen door volkoren en vezelrijk. Het boodschappenlijstje zag er ineens anders uit. Wat er op tafel kwam, was voor enkele andere (puberende) huisgenoten reden tot protest.
 
Het resultaat is dat ik in twaalf weken ruim tien kilo lichter ben, waarvan vijfeneenhalf kilo lichaamsvet. Het vetpercentage is gedaald van 27% naar 20%. Ik eet meer dan voorheen, maar in een andere samenstelling. ‘Mannen met Pannen’ is helemaal ingeburgerd en als er iets op het weekmenu staat dat je zelf niet ziet zitten, neem je een alternatief uit de lijst die met ieder menu wordt meegeleverd.
 
Twee keer per week naar de sportschool is een deel van de discipline, geregeld op de fiets naar het werk (±60 kilometer per dag) en een wekelijkse wandeling van minstens één uur is wat ik aan beweging heb gedaan. Afgelopen zomer ben ik ook gewoon aangeschoven bij een aantal barbecues. Dan kies ik bewust voor kip en neem ik daar geen sausjes bij. Een keer uit eten is ook geen probleem… Pas daarna wel je schema aan zodat de balans erin blijft. Je moet het helemaal zelf doen, maar dankzij de wekelijkse meting en begeleiding vanuit Leisure World Fitness doe je het niet alleen. En als je je best doet met de menu’s, dan wordt het al snel normaal wat je aan het bereiden bent. Regelmatig contact zoeken met je coach zorgt ook voor een goede wisselwerking als je twijfelt over een menu of alternatief. Kortom, niet langer wachten en twijfelen. Neem contact op met Leisure World Fitness en ga over tot actie. Ik kan het alleen maar aanraden!

Het verhaal van Amber

Ik ben super blij dat ik het Life Changer programma gevolgd heb. Het wekelijkse coach- en weegmoment was voor mij een steuntje in de rug om te gaan sporten. Ik wilde heel graag dat er elke week een kilo van mijn gewicht af ging, wat dus echt mogelijk is! Aan het begin moest ik heel erg wennen. Ik moest meer gaan eten dan ik gewend was. Toen ik daar aan gewend was, ging het erg goed! Ik ben dankzij het schema en de nodige support van mijn persoonlijke coach in een halfjaar ruim twintig kilo afgevallen. En ja, ik heb ook in het weekend wel eens wat gegeten dat niet op het schema stond. Maar omdat je met het schema gezond en gevarieerd eet, is dit niet snel te zien op het weegmoment. De begeleiding, het sporten en het eetschema zijn helemaal top! Echt een aanrader voor wie op een bewuste en gezonde wijze wil afvallen!


Wil jij ook een gezonde lifestyle en de overtollige kilo's kwijt raken? Vul dan onderstaand formulier in

 

Meer informatie